IMG-20191019-WA0016.jpg
IMG-20191019-WA0017.jpg

Het koningschieten van 2019 zit er weer op.

Ondanks de lage bezetting van 9 schutters was het een erg geslaagde dag. Om 12 uur begonnen we met 5 proefpijlen met daarop gevolgd 25 tellende pijlen op 25 meter.

Dit jaar was er vanuit het bestuur besloten om de scores niet direct op te tellen. Dit leiden al snel naar veel vragen wie er nou voor zou staan.

Toen de eerste 25 tellende pijlen verschoten waren heeft Rinus voor lekkere broodjes gezorgd.

De eerst score briefjes werden opgeruimd met het verzoek er ook geen foto van te maken, hierdoor werd er in de pauze en na de pauze veel verwarring geschept, wie welke score zou hebben en wie kans maakt op welke titel.

Nadat iedereen een broodje heeft kunnen eten en wat gedronken heeft, zijn we door gegaan met de 2de ronde van 25 tellende pijlen. Wederom werd er weer niks opgeteld en was het verzoek geen foto’s te maken.

Na de 2de serie is iedereen naar huis gegaan om zich klaar te maken voor het eten wat wederom uitstekend is geregeld door Rinus.

Thuisgekomen ben ik alle scores gaan invoeren in de pc om de uitslag bekend te kunnen maken tijdens het eten.
Hier was het erg spannend wie er bij welke titel genoemd zou worden dit omdat er tov. voorgaand jaar geen scores bekend waren. Dit jaar zijn we geëindigd met 2 rode ridders door een technische fout van de wedstrijd leider, dit door een gelijkspel in de scores.

De uitslag is geworden:

(huidige en blijvende)Keizer:Bryan V. met 440 punten. (Huidige en blijvende)Koning: Bryan O. met 450 punten.
Leen is zijn titel van prins verloren aan Hans met 416 punten.
Helaas kon Alice er niet bij zijn om haar titel te verdedigen en de Rode ridder is overgenomen door: Dik en Leen met 24 rode pijlen.
Ten slot is de titel van Blauwe ridder overgenomen door Kors met 15 blauwe pijlen.

Na een geslaagde wedstrijd kijk ik uit naar volgend jaar om te kijken wie welke titel kan verdedigen.
Dit omdat de Keizer titel van Bryan V. komend jaar kan worden overgenomen door Bryan O.

We hopen als bestuur op een hogere bezitting om het nog spannender te maken.

Ik hoop jullie komend jaar te zien op het koningschieten 2020,

Bryan O (wedstrijd leider intern)

uitslag koning 2019.jpg

Clubgebouw Zeehavenlaan 1a te Dordrecht.

Open dinsdag en donderdagavond van 19.00 uur tot 22.00 uur.

Webmaster Rinus Klijn CONTACT

agenda 5.jpg

In Dordrecht staat een vereniging en die heet Odysseus!

Clubgebouw Zeehavenlaan 1a te Dordrecht. Open dinsdag en donderdagavond van 19.00 uur tot 22.00 uur. Webmaster Rinus Klijn CONTACT