Laatste Nieuws Pagina
ODYSS klaar.gif
We hebben op dit moment een ledenstop. Wellicht dat er medio oktober weer plaats is. Klik HIER om u aan te melden.
Lees het verslag van de barbecueavond 2021 en klik HIER.

Tijdens de laatste jaarvergadering heeft Hans zijn functie als secretaris neergelegd. Bryan O. is vanaf nu onze nieuwe secretaris.

Hans is tijdens deze avond uitvoering
bedankt en een klein beetje
in het zonnetje gezet.

Tevens wil het bestuur Bryan en Bryan bedanken voor voor hun donatie en het zeer leuke bord wat ze gemaakt hebben. Dank daarvoor.

Wij willen via deze weg Maurits en Eva nog heel hartelijk danken voor de donatie die wij mochten ontvangen op onze barbecue avond.

Tijdens onze jaarlijks barbecue avond is Hans benoemd tot erelid. Bekijk HIER de foto's en lees HIER het verslag. Je kunt ook naar de foto pagina of verslagen pagina gaan.

Lees het verslag van Bryan over de Den Braasemtrofee 2020 en klik HIER of kijk op onze verslagenpagina.

Voor diegene die het leuk vinden om te zien wat leen doet bij de boogschietafdeling van de Politie? Hier een link daarnaartoe. https://www.politiesport.nl/nk-indoor-npsb-archery-2020/

Ook de gegevens van de interne competitie staan nu op de site. Klik HIER of kijk op de wedstrijdpagina.

De vierdaagse gegevens staan op de site. Hier kun je deze competitie volgen. Klik HIER om er naar toe te gaan of kijk op de wedstrijdpagina.

Lees het verslag over de succesvolle receptie van 15 jaar Odysseus op de Zeehavenlaan en klik HIER. Voor de foto's moet je HIER klikken. Je kunt natuurlijk ook naar de foto pagina of verslagenpagina gaan.

hans_edited.jpg

Clubgebouw Zeehavenlaan 1a te Dordrecht.

Open dinsdag en donderdagavond van 19.00 uur tot 22.00 uur.

Webmaster Rinus Klijn CONTACT

ODYSS klaar.gif