Wij willen via deze weg Maurits en Eva nog heel hartelijk danken voor de donatie die wij mochten ontvangen op onze barbecue avond.

Tijdens onze jaarlijks barbecue avond is Hans benoemd tot erelid. Bekijk HIER de foto's en lees HIER het verslag. Je kunt ook naar de foto pagina of verslagen pagina gaan.
Lees het verslag van Bryan over de Den Braasemtrofee 2020 en klik HIER of kijk op onze verslagenpagina.

Voor diegene die het leuk vinden om te zien wat leen doet bij de boogschietafdeling van de Politie? Hier een link daarnaartoe. https://www.politiesport.nl/nk-indoor-npsb-archery-2020/
Ook de gegevens van de interne competitie staan nu op de site. Klik HIER of kijk op de wedstrijdpagina.
De vierdaagse gegevens staan op de site. Hier kun je deze competitie volgen. Klik HIER om er naar toe te gaan of kijk op de wedstrijdpagina.
De jaarlijkse kerstavond is weer een feit. Ik vond het een zeer geslaagde avond. Iedereen was goed gemutst en het eten was weer lekker. Klik HIER voor de foto's of ga naar de foto pagina.  Klik HIER voor het verslag of ga naar de verslagenpagina.

Lees het verslag van het koningschieten 2019  en klik HIER of kijk op de verslagenpagina. Voor de foto's klik HIER. .
Lees het verslag over de succesvolle receptie van 15 jaar Odysseus op de Zeehavenlaan en klik HIER. Voor de foto's moet je HIER klikken. Je kunt natuurlijk ook naar de foto pagina of verslagenpagina gaan.
De wedstrijdkalender van de nieuwe competitie staat niet alleen in de agenda, je kunt hem no ook zien op dee wedstrijdpagina. Ook kun je HIER klikken.
Er is een verslag geplaatst op de website over onze barbecue 2019.  Lees het en klik HIER of kijk op de verslagenpagina.
Lees het verslag van BryanO over de zomerverschieting en klik HIER. Je kunt ook op de verslagenpagina kijken.

Clubgebouw Zeehavenlaan 1a te Dordrecht.

Open dinsdag en donderdagavond van 19.00 uur tot 22.00 uur.

Webmaster Rinus Klijn CONTACT

agenda 5.jpg

In Dordrecht staat een vereniging en die heet Odysseus!

Clubgebouw Zeehavenlaan 1a te Dordrecht. Open dinsdag en donderdagavond van 19.00 uur tot 22.00 uur. Webmaster Rinus Klijn CONTACT