LET op! De jaarlijkse kerstavond staat dit jaar gepland op zaterdagavond 21 december en zal als thema Wilde
Stamppot avond hebben. Diverse wildgerechten zullen de revue passeren aangevuld met heerlijke Oudhollandse gerechten. Houd de mail in de gaten.
Lees het verslag van het koningschieten 2019  en klik HIER of kijk op de verslagenpagina. Voor de foto's klik HIER. .
Lees het verslag over de succesvolle receptie van 15 jaar Odysseus op de Zeehavenlaan en klik HIER. Voor de foto's moet je HIER klikken. Je kunt natuurlijk ook naar de foto pagina of verslagenpagina gaan.
De wedstrijdkalender van de nieuwe competitie staat niet alleen in de agenda, je kunt hem no ook zien op dee wedstrijdpagina. Ook kun je HIER klikken.
Er is een verslag geplaatst op de website over onze barbecue 2019.  Lees het en klik HIER of kijk op de verslagenpagina.
Lees het verslag van BryanO over de zomerverschieting en klik HIER. Je kunt ook op de verslagenpagina kijken.
Leden let op!! Dinsdagavond 2 juli is onze laatste avond voor de zomerstop. Deze avond wordt afgesloten met een geweldige zomer verschieting georganiseerd door Bryan O.
Geef je op als je dit nog niet gedaan heb.
Lees het verslag van Bryan V. over de Ulvenhoutse ronde 2019 en klik HIER.  Klik HIER voor de foto´s. Je kunt ook naar de verslagenpagina of  de foto pagina gaan.

Clubgebouw Zeehavenlaan 1a te Dordrecht.

Open dinsdag en donderdagavond van 19.00 uur tot 22.00 uur.

Webmaster Rinus Klijn CONTACT

agenda 5.jpg

In Dordrecht staat een vereniging en die heet Odysseus!

Clubgebouw Zeehavenlaan 1a te Dordrecht. Open dinsdag en donderdagavond van 19.00 uur tot 22.00 uur. Webmaster Rinus Klijn CONTACT